Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

400 QUILOGRAMS DE TAPS RECOLLITS A L’ESCOLA PER LLUITAR CONTRA L’AME!

400 QUILOGRAMS DE TAPS RECOLLITS A L’ESCOLA PER LLUITAR CONTRA L’AME!

El passat divendres 14 de juny vam celebrar a l’escola el dia del Tap, una jornada solidària per celebrar que hem recollit 400 quilograms de taps de plàstic!

Per què recollim taps?

Ja fa alguns anys que l’escola col·labora amb la fundació ForçAME de Lloret de Mar tot recollint taps de plàstic. Aquest any, n’hem aconseguit recollir al voltant de 400 quilograms, els quals hem entregat a aquesta fundació perquè destini els diners extrets a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal (AME). 

Enguany, ha estat Cicle Inicial el que s’ha encarregat de gestionar el projecte de la recollida de taps. Així doncs, els alumnes d’aquest cicle han estudiat què és l’AME i com afecta aquesta malaltia el cos, han anunciat i promocionat la recollida de taps, han comptabilitzat i pesat les garrafes de taps i, en últim lloc, han participat en l’organització del dia dels taps.

Quines activitats es van fer durant la jornada?

El dia dels taps va ser una jornada d’allò més completa i divertida. Per començar, els infants de cicle inicial van preparar una sèrie de jocs de cucanya que tenien els taps com a protagonistes i els van presentar en forma de fira. En aquesta fira hi van assistir els nens i nenes d’infantil acompanyats dels infants de cicle mitjà i superior. El dia va continuar amb els parlaments dels infants de cicle inicial i en Pipo, membre de la Fundació ForçAME, agraint la participació i implicació de la comunitat educativa en la recollida de taps. Després, vam carregar els 400 quilograms de taps al camió tot fent una cadena humana. Per acabar, vam gaudir de l’actuació d’en David El Mag, membre de l’Associació solidària Abracadabra que, juntament amb altres mags i magues solidaris/es col·labora amb diferents hospitals oferint espectacles de màgia als infants malalts.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website