Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

Serveis de l’escola

FEDAC Pont Major ofereix als alumnes un conjunt d’activitats i serveis que complementen l’oferta formativa de l’escola i també donen resposta a les necessitats de les famílies. A més, molts dels nostres serveis estan oberts a infants i joves d’altres escoles de la ciutat.

Menjador

Oferim servei de menjador, que complementem amb espais lúdics i d’estudi durant el temps de migdia. La nostra escola compta amb cuina pròpia, on cada dia s’elaboren uns dinars equilibrats, supervisats per dietistes, i amb un menú temàtic mensual.

L’espai de menjador i migdia és obert a les famílies, que poden compartir de manera puntual un dinar amb els seus fills

Acollida matinal

Comptem amb un servei d’acollida matinal des de les 7.45 h. Aquest servei contribueix a la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies que necessiten dur els seus fills a l’escola abans de l’inici de l’activitat lectiva.

 

Activitats coescolars

Les activitats coescolars són activitats educatives que van més enllà de l’horari lectiu (a la tarda) i que complementen el projecte educatiu de l’escola des d’una vessant lúdica i esportiva. Les activitats coescolars de FEDAC Pont Major estan obertes a nens i nenes de l’escola i d’altres centres.

 

Aquest curs 2023/34 organitzem les següents activitats coescolars:

  • Activitats esportives: Zumba i natació. (Des d’I3 a P6)
  • Activitats en anglès: Play and learn. (Des d’I4 a P6)

Consulta els detalls de les activitats coescolars al pdf.

Compra de roba escolar

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, roba esportiva, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. 

L’escola ofereix a les famílies la possibilitat d'adquirir els llibres de text via Llibres Text.
Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d’uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Altres serveis

Grups CREC

 

Els grups CREC són l’esplai de l’escola. Ofereixen un espai setmanal en què els infants i els joves poden compartir les seves inquietuds des del carisma cristià en el marc de trobades, convivències i colònies/campaments.

Servei d'assessorament psicopedagògic

A l’escola comptem amb un servei d’orientació psicopedagògica, que complementa el seguiment que realitza cada tutor del desenvolupament personal i acadèmic de cada alumne.

Davant d’alguna alerta relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional d’algun nen o nena, el servei psicopedagògic avalua el cas i les possibles intervencions a realitzar, ja siguin dins la pròpia escola o en un acompanyament extern si s’escau.

Punt social a l'escola

Serveis Socials té un punt de gestió i orientació a la mateixa escola per a aquelles famílies que sol·licitin una trobada amb cita prèvia.  

L’escola es coordina amb diferents agents externs amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament dels nens i les nenes. Així mateix, s’ofereix aquest espai per a les famílies per fomentar un vincle i coordinació entre els diferents membres de la comunitat educativa.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website