Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

Serveis de l’escola

FEDAC Pont Major ofereix als alumnes un conjunt d’activitats i serveis que complementen l’oferta formativa de l’escola i també donen resposta a les necessitats de les famílies. A més, molts dels nostres serveis estan oberts a infants i joves d’altres escoles de la ciutat.

Menjador

Oferim servei de menjador, que complementem amb espais lúdics i d’estudi durant el temps de migdia. La nostra escola compta amb cuina pròpia, on cada dia s’elaboren uns dinars equilibrats, supervisats per dietistes, i amb un menú temàtic mensual.

L’espai de menjador i migdia és obert a les famílies, que poden compartir de manera puntual un dinar amb els seus fills

Acollida i BJD (Berenar, Jocs i Deures)

Comptem amb un servei d’acollida matinal des de les 7.45 h. Aquest servei contribueix a la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies que necessiten dur els seus fills a l’escola abans de l’inici de l’activitat lectiva.

 

Activitats coescolars

Les activitats coescolars són activitats educatives que van més enllà de l’horari lectiu i que complementen el projecte educatiu de l’escola des d’una vessant lúdica i esportiva. Les activitats coescolars de FEDAC Pont Major estan obertes a nens i nenes de l’escola i d’altres centres.

Aquest curs 2021/22 organitzem les activitats coescolars de natació, Karate i Play and Learn.

Consulta els detalls de les activitats coescolars al pdf.

Compra de roba escolar

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, roba esportiva, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d'uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Altres serveis

Grups CREC
Els grups CREC són l’esplai de l’escola. Ofereixen un espai setmanal en què els infants i els joves poden compartir les seves inquietuds des del carisma cristià en el marc de trobades, convivències i colònies/campaments.
Servei d'assessorament psicopedagògic

A l’escola comptem amb un servei d’orientació psicopedagògica, que complementa el seguiment que realitza cada tutor del desenvolupament personal i acadèmic de cada alumne.

Davant d’alguna alerta relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional d’algun nen o nena, el servei psicopedagògic avalua el cas i les possibles intervencions a realitzar, ja siguin dins la pròpia escola o en un acompanyament extern si s’escau.

Auxiliar de conversa d'anglès
A FEDAC Pont Major participem en un programa d’auxiliars de conversa perquè un jove nadiu d’un país de parla anglesa faci una estada a l’escola. L’auxiliar de conversa ajuda a millorar la competència comunicativa en anglès dels nostres alumnes, ja que dona suport a l’aula i a les activitats en aquesta llengua.
Trobades FEAC (Família - Escola: Acció Compartida)
Periòdicament organitzem trobades FEAC (Família-Escola: Acció Compartida). Es tracta d’un espai on pares, mares i educadors de l’escola dialoguem i reflexionem sobre temes educatius que són de responsabilitat comuna.
Punt social a l'escola
Serveis Socials té un punt de gestió i orientació a la mateixa escola per a aquelles famílies que sol·licitin una trobada amb cita prèvia.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.