Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

ENGEGUEM ELS MOTORS, QUE TORNEM A L’ESCOLA!

ENGEGUEM ELS MOTORS, QUE TORNEM A L’ESCOLA!

UN NOU CURS I… QUIN ESTIU!

El dilluns 9 de setembre vam engegar de nou els motors per a tornar a la rutina i començar el curs 2024- 2025. Durant la primera setmana, l’escola ha estat un indret de retrobaments. L’alumnat ha pogut compartir les seves aventures i anècdotes viscudes durant l’estiu i, també,  han començat a adaptar-se novament a la rutina escolar.

UN NOU CURS I…UNA NOVA ESCOLA

Els i les alumnes d’I3 també han començat l’escola. Durant aquestes primeres setmanes estan en període d’adaptació i, a mesura que el curs vagi avançant, es familiaritzaran amb el ritme i els hàbits escolars, aprenent moltes coses noves.

UN NOU CURS I… CARES NOVES

Pel que fa al personal PAS, aquest any comptem amb l’Alina a administració, mentre que l’Anna, en Pau i altres mestres es fan càrrec del servei de cuina i menjador.

En referència a l’equip docent, a Infantil trobem a la Belén, la Mar i la Paula, com a tutores, treballant conjuntament amb la Lurdes, la Núria i l’Helena, que ofereixen classes i suports a aquesta etapa. A Cicle Inicial està en Pau i l’Ari com a tutors de primer i segon de primària, acompanyats de la Carla, que també imparteix assignatures i suports a aquest cicle. Els tutors de Cicle Mitjà són en Jose i la Gemma i reben el suport de la Montse i la Remei. Finalment, a Cicle Superior hi ha l’Arnald i la Clara com a tutors de cinquè i sisè, acompanyats de l’Anna i l’Adrià. 

Enguany, l’equip directiu està format per l’Helena al capdavant de la direcció del centre, l’Ana a la direcció pedagògica, l’Adrià com a cap d’estudis i la Remei com la responsable de Recerca i Sentit (RIS).

UN NOU CURS I… QUIN CURS!

Us desitgem un excel·lent curs 2024-2025!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website