Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

Això ja s’acaba!

Això ja s’acaba!

Un final de curs per recordar!

Colònies de P6

Els dies 12, 13 i 14 de juny els alumnes de P6 vam viure unes colònies memorables a Palamós. Una sortida de final de curs que ens va permetre poder crear nous records que ens acompanyaran per sempre més i que ens permetran reviure amb molta estima l’etapa d’Educació Primària a la nostra escola, FEDAC Pont Major.

Durant els tres dies vam poder realitzar diferents tipus d’activitats lúdico-esportives; padel surf i kayak a la gola del Ter, snorkel a una bonica cala de Palamós, un circuit de ponts, escalada i tirolina, jocs a la platja… i moltes activitats i aventures per recordar!

Aquestes colònies han estat d’allò més especials ja que vam poder compartir-les amb totes les companyes i companys de la nostra escola i, també, amb els alumnes de P6 de FEDAC Anglès. Confirmem que ha estat una experiència única que ens ha permès crear vincles i noves amistats amb companys/es de FEDAC!

Comiat de P6

I això no s’acaba encara! Seguim vivint experiències que ens permeten omplir la nostra motxilla dels records i moments perdurables en el temps. Aquesta setmana, i concretament el dimarts 20 de juny, vam celebrar la cloenda i graduació de P6. 

Aquest acte de graduació i tancament de l’etapa de primària va ser molt especial. Les nostres famílies, mestres i companys/es ens van acompanyar en un acte ple de moments màgics. Unes paraules boniques per part dels nostres tutors de sisè, unes paraules especials adreçades a les nostres famílies, entrega d’orles, diplomes únics i personalitzats, i una samarreta amb missatges i fotografia de classe!

Tanquem una etapa, molt bonica per a nosaltres, i iniciem un nou camí amb moltes ganes de seguir creixent, aprenent i compartint amb la gent que ens estima.

Moltes gràcies per tot!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website