Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

Benvingut estiu!

Benvingut estiu!

Un curs més al sac, ple de somriures i aprenentatges. 

Ahir, dijous 22 de juny del 2023 vam tancar un altre curs escolar! Vam gaudir d’una jornada amb tota l’escola al parc situat al costat del Carrer Major de Sarrià. Després d’un bon esmorzar per agafar energia, vam dur a terme una gimcana amb varies proves per aconseguir un repte final, la lletra de la cançó del versionat de les mestres de l’escola de la cançó Coti x Coti dels The Tyets. Ens ho vam passar molt bé!!

I és que durant els darrers dies no hem parat d’escoltar “que ràpid que ha passat”, en paraules d’infants, mestres i famílies. Podem dir que ha estat un any de recuperació de la normalitat, de gaudir de les petites coses com són compartir moments entre infants de diferents edats, fet característic de la nostra petita escola que és com una gran família. I parlant de la família, aprofitem per agrair-vos, famílies de l’escola, la confiança i estima que un any més ens heu fet arribar. Sou un pilar imprescindible a l’escola que fa possible el seu funcionament! 

Tanquem un curs amb un somriure d’orella a orella. Mestres i personal PAS us desitgem unes bones vacances d’estiu i ens veiem de nou el dimecres 6 de setembre!!

Per cert, ja heu vist el super vídeo de comiat d’estiu dels mestres? És un bon coti !!!

Fes clic per veure el vídeo!!
CreaEscola Quality Certificate for Education Website