Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

CONVIVÈNCIES A GOMBRÈN

CONVIVÈNCIES A GOMBRÈN

Els passats 1, 2 i 3 de març, el grup de 5è d’educació primària (P5) vam anar de convivències a Gombrèn!

Van ser tres dies plens d’aventura i diversió en un entorn natural idíl·lic. A més, vam tenir la sort de conèixer, conviure i compartir activitats i riures amb els nens i nenes de 3r de primària (P3) de FEDAC Anglès! Voleu que us expliquem tot el que vam fer durant les convivències a Gombrèn? Som-hi!

1r dia: Dia de coneixences

Primer de tot, després de carregar les maletes a l’autocar i acomiadar-nos de les nostres famílies, vam fer camí cap a Anglès per recollir els nostres “compis” de convivències. Un cop vam ser-hi tots, ens vam dirigir a Vic, on vam parar a esmorzar i visitar el museu d’en Pare Coll. Llavors, ja vam enfilar cap a la casa de colònies de Gombrèn.

Un cop allà, vam instal·lar-nos a les habitacions de la Casa Pare Coll i vam dinar, ja que estàvem afamats!

Havent dinat, vam fer una excursioneta, durant la qual vam recollir elements naturals com pals, pedres, sorra, fulles i pinyes o altres fruits. Amb tot el que vam anar recollint vam crear mandales naturals.

Un cop feta aquesta activitat, vam jugar a un parell de jocs de coneixença i vam tornar a la casa, on ens esperava un berenar deliciós. Després, per trencar el gel i conèixer-nos encara millor, vam jugar a endevinar de qui eren els objectes personals que havíem amagat prèviament sota una manta.

A continuació, vam tenir una mica d’estona lliure i vam anar a la pista coberta del poble a jugar. Havent sopat, vam jugar al joc del contrabandista, un joc de nit d’allò més divertit! Per acabar, vam tornar a la casa, vam posar-nos el pijama, ens vam rentar les dents i vam anar a dormir. O això esperaven que féssim els nostres mestres. Nosaltres teníem altres plans!

2n dia: Dia d’aprenentatges

L’endemà vam baixar a esmorzar amb una cara d’adormits important, però de seguida ens vam activar en veure les activitats que hi havia preparades per a aquell matí. Primer de tot, vam dur a terme tres tallers de descoberta de rastres, on vam tenir l’oportunitat de veure i tocar banyes de cérvol, nius d’ocells, petjades fossilitzades, etc.

Llavors, vam explorar el bosc a la recerca de rastres reals! Vam trobar caques de guineu, plomes d’ocells, pinyes rosegades per esquirols, marques de banya de cérvol al tronc d’un arbre, entre d’altres. Tot seguit, vam jugar una estona al parc del poble i vam anar a dinar.

A la tarda, vam gaudir d’una gimcana de descoberta del poble de Gombrèn en equip i d’una roda d’esports, en la qual vam poder provar el bàdminton, l'”slugline” i el futbol xinès. Havent sopat, vam fer un show de talents, jocs musicals i discoooooooooo!! Els més futbolers també vam poder mirar “el clàssic” tots junts!

3r dia: L’hora dels adeus

L’últim dia, abans d’anar a esmorzar, vam haver de fer les maletes. I tot i que sembla una tasca senzilla, no ho és. Com dimonis es plega un sac? Algú m’ajuda a tancar la maleta?

Després d’esmorzar, vam començar l’última activitat de convivències, una gimcana sobre les emocions d’allò més divertida! Tot seguit, vam dinar, vam acomiadar-nos dels nostres monitors/es de la casa i vam tornar cap a Girona.

I fins aquí, la crònica de les nostres convivències. Han sigut uns dies genials que no canviaríem per res del món! A més, com que sabem que sovint una imatge val més que mil paraules, hem fet un vídeo recull amb imatges d’aquests tres dies de convivències.

Esperem que el gaudiu!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website