Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

El Carnestoltes arriba a l’escola: una setmana plena de sorpreses i diversió

El Carnestoltes arriba a l’escola: una setmana plena de sorpreses i diversió

Tota la comunitat educativa hem viscut una setmana plena de diversió! El màxim representant de la festa, el rei Carnestoltes, va anunciar les normes i cada dia, tota la comunitat educativa havíem de portar alguna cosa especial.

El dilluns, es van lluir pentinats molt divertits, des dels clàssics pentinats amb una cresta ben enlaire fins a les trenes multicolor. També n’hi van haver de molt original i barrets de tot tipus.

El dimarts va ser el dia dels mitjons i, us imagineu com havíem d’anar aquest dia? Doncs sí, amb un mitjó de cada color. Les aules van quedar plenes de colors, ja que es van portar combinacions de mitjons atrevides i divertides.

El dimecres, molts no van tenir gaire feina al matí, perquè amb pijama vam venir. I crec que tothom s’imagina com és de còmode anar tot el dia amb el pijama, però encara és molt més divertit veure els pijames de tota la gent de l’escola.

Però el dia més especial de tots va ser el dijous, el gran dia de Carnestoltes. Tothom es va vestir com va voler per celebrar aquesta festa tan especial. Els vestits i les disfresses van ser molt variades i sorprenents. Els passadissos de l’escola van ser un autèntic espectacle de colors. Per aquest últim dia els infants van fer una manualitat on els nens i les nenes de primària van crear les seves pròpies ulleres i, els més petits de l’escola, els d’infantil, van crear una gran corbata amb elements de molts colors.

Abans de dinar ens vam trobar tots al pati per fer la gran desfilada i per cursos, al ritme de la música, vam desfilar per tot el pati així tothom va poder lluir la seva disfressa. Finalment, vam gaudir d’una tarda lúdica pel barri i, per recarregar les energies vam berenar pa amb xocolata a càrrec de l’AMPA.

Esperem que aquesta festa hagi deixat un record molt bonic a tothom!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website