Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

El Sant Jordi a l’escola

El Sant Jordi a l’escola

Recuperem el Sant Jordi a l’escola amb normalitat i ple d’activitats, poemes i un bon berenar!

Setmana del 17 al 21 d’abril

Enguany hem tornat a celebrar el Sant Jordi amb molta gresca i xerinola. Durant la setmana del 17 al 21 d’abril, els més petitons han convidat a les famílies per venir-los a explicar contes. També s’hi han animat nens i nenes de l’escola. Mentrestant, tot primària ha conegut la biografia de Joana Raspall i s’han estat preparant un poema seu per representar-lo el divendres 21 d’abril. 

Divendres 21 tarda – Celebració del Sant Jordi

Així doncs, divendres per la tarda, tot primària va anar a la sala d’actes Lluís Herrera del Centre Cívic de Pont Major, per començar la jornada literària. Per obrir l’acte, tot primària va cantar la cançó de “Bon dia, poesia!”,un poema de la mateixa autora.  Seguidament, de primer fins a sisè, cada grup va anar pujant a l’escenari a escenificar el seu poema. 

El grup de primer de primària va representar el poema  “Reunió d’amics”, segon van recitar “Si em feu dir la cosa…”, tercer es va animar a ballar el poema “El noi de la bici” i quart va representar “El llibre”. Cicle superior van adoptar diferents formats per presentar els seus poemes. Cinquè va representar “Si el món fos” a partir de recitar-lo, a través d’un vídeo i també fent un rap. Per altra banda, sisè va treballar el poema “Podries” així com també van compartir altres petits poemes de l’autora. 

Tot l’acte va estar acompanyat per la presentació de dos alumnes de sisè que anaven temporitzant tot l’acte. Un cop finalitzats els poemes, vam tornar a l’escola a fer el berenar conjuntament amb infantil a càrrec de l’AMPA. 

Per acabar la jornada, els nens i les nenes van estar jugant tots junts al pati al ritme de la música i, un cop amb les famílies, van poder col·laborar amb els grups de cicle superior comprant un punt de llibre i llaminadures que ells mateixos van elaborar.  

Dilluns 24 matí – activitats de Sant Jordi

Durant tot el matí de dilluns, a cada curs vam estar fent diferents activitats de Sant Jordi. Tot infantil va representar l’obra de Sant Jordi disfressats amb diferents personatges de la llegenda. Per altra banda, el grup de quart de primària també va fer la representació teatral de la llegenda de Sant Jordi a tota l’escola. 

Una diada molt celebrada per tots els infants i mestres!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website