Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

Els alumnes de P2 van brillar a la Sala La Mirona amb la cantata “La Clika”

Els alumnes de P2 van brillar a la Sala La Mirona amb la cantata “La Clika”

Els alumnes de P2 van captivar el públic amb la seva emotiva actuació de la cantata “La Clika” a la Sala La Mirona, a la població de Salt. L’esdeveniment va aplegar famílies, amics i membres de la comunitat educativa, que van acudir per presenciar aquesta magnífica representació.

Què és la Clika?

“La Clika” és una cantata que relata les aventures d’un grup d’amics que, a través de la música, descobreixen la importància de la col·laboració, l’amistat i la diversitat. Els alumnes, amb una gran energia i entusiasme, van interpretar les cançons amb veus clares i vibrants, acompanyades de coreografies ben coordinades que van omplir l’escenari de vida i color.

Preparació

Val la pena destacar l’esforç i la dedicació dels petits artistes durant els mesos de preparació. Veure’ls dalt de l’escenari va ser un orgull immens. Han treballat molt dur i el resultat va ser extraordinari. “La Clika no és només una cantata, és una lliçó de vida per als nens, on aprenen valors essencials a través de la música.”

Espectacle

Les famílies dels alumnes no van poder contenir la seva emoció durant l’actuació. Frases com: “Ha estat meravellós veure’ls tan compromesos i feliços” o “El treball en equip i la creativitat que han demostrat són increïbles.” fan que aquesta proposta hagi sigut una gran oportunitat.

L’actuació va finalitzar amb una gran ovació per part del públic, que va reconèixer l’esforç i la il·lusió dels nens i nenes. La direcció de l’escola ha aprofitat per felicitar tant els alumnes com els mestres per la seva dedicació i ha destacat la importància d’iniciatives com aquesta per a l’educació integral dels infants.

Per acabar…

“La Clika” ha estat un èxit rotund i un moment inoblidable per a tots els participants. Amb aquesta cantata, l’escola aposta pel seu compromís amb una educació que fomenta el desenvolupament artístic, social i emocional dels seus alumnes, oferint-los experiències que quedaran per sempre en la seva memòria.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website