Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

INAUGUREM LA NIT A L’ESCOLA

INAUGUREM LA NIT A L’ESCOLA

El passat dijous 21 de març, tots els nens i nenes de l’escola juntament amb el conjunt de mestres, vam fer la primera jornada de la “Nit a l’escola”. Una nit on vam sopar i dormir plegats, des d’I3 fins a P6, com a cloenda del 2n trimestre. L’endemà, ens vam llevar ben animats per celebrar l’Easter Day amb un munt de tallers!

Proposta

A finals del curs passat, d’entre el claustre van sorgir diferents propostes de cares a les habituals colònies de cada curs. Valorant conjuntament que les colònies de final de curs són una despesa important i que en els darrers anys la participació d’infants havia anat disminuint, ens vam plantejar fer la nit a l’escola en comptes de les colònies, de manera que un major nombre d’infants pogués gaudir d’aquesta activitat nocturna acompanyats dels seus companys i companyes. En aquest sentit, la proposta és pugui anar alternant un any de colònies amb un altre any de nit a l’escola. 

Nit a l’escola

Després d’una jornada escolar habitual, es van convocar als infants a les 19h de la tarda per començar la nit a l’escola. Un cop concentrats tots al pati de l’escola, per cicles, ens vam anar repartint en les diferents aules i vam anar col·locant les diferents màrfegues i matalassos amb els sacs, per deixar-ho tot a punt per la nit. A les 20h, vam quedar tots al pati de l’escola per fer un sopar conjunt, cadascú amb el seu tupper. Cap a les 21.30h, vam agafar les lots i una jaqueta per començar el joc de nit. Infantil juntament amb P1 i P2, van fer el joc de nit al pati de l’escola i de P3 a P6, vam anar al camp de futbol. Els més petits, vam gaudir d’un joc de nit de buscar ous “Easter hunt” acompanyats de les lots i l’emoció de la nit. Per altra banda, els més grans, vam realitzar diferents jocs amb molt de moviment i curses per anar-los cansant mica en mica.

Vora les 23h tots ja érem a l’escola amb els pijames posats i a punt d’anar a dormir.

Easter day

Ben aviat, alguns ja es van anar despertant per donar el tret de sortida a l’Easter day. Abans d’esmorzar, vam recollir les diferents classes i el material que havíem utilitzat per dormir i ens vam preparar per un bon esmorzar. Quina gana!

A les 10h ja estàvem tots a punt al pati per començar la jornada de tallers d’Easter. D’entre tots les mestres, unes setmanes abans, vam proposar als alumnes diferents tallers per tal que s’apuntessin als 3 que més els agradava. Arribat el dia, cadascú comptava amb un cartell amb les diferents que anava a realitzar. Durant el matí cada infant va dur a terme els dos primers tallers i a la tarda l’últim. Entremig, vam disposar d’un segon esmorzar a càrrec de l’AFA de l’escola per recarregar les piles. Els tallers proposats van ser els següents: 

🔹Outdoor games🔺Experiments🔸Tinkering ▪️ Dance 🔺Arts 🔹TvQuiz🔸Board games ▪️Cooking 🔺Theatre

Una super jornada per donar la benvinguda a la Setmana Santa!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website