Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

Infantil descobreix la vida a la granja!

Infantil descobreix la vida a la granja!

Els nens i nenes d’infantil hem gaudit d’una super jornada a la granja, envoltada de molts animals!

El passat dimecres 12 d’abril, els nens i les nenes d’infantil vam anar a la granja Mas Bes, una granja que es dedica principalment a la cria de bestiar boví, però que també compta amb conills, cabres, gallines, ases i xais.

Durant la visita, els infants van poder conèixer de prop tots els animals que viuen a la granja i van ser els/les responsables d’alimentar-los. Així doncs, vam començar la visita donant de menjar a les vaques. A més, vam poder veure i aprendre com es treballa a la granja i quines són les eines que s’utilitzen.

També vam tenir l’oportunitat de veure un vídeo sobre el naixement d’un vedell. Vam seguir la visita observant la resta d’animals i donant de menjar a petites cabres, conills i xais. A més, vam ser els responsables de treure el blat de moro de la panotxa per poder-lo donar a les gallines. 

Una altra de les activitats que vam fer va ser la de munyir una vaca i, a posteriori, tastar una mostra ja tractada de la llet. Amb aquesta experiència, vam aprendre tots els productes que es poden fer amb la seva llet. Com a record, el personal de la granja ens va regalar una llet per portar casa i compartir-la amb la família.

Amb aquesta visita, els infants van poder conèixer la importància de cuidar i respectar els animals, així com també veure néixer un animal i descobrir tot el món que hi ha dins d’una granja. Per tancar el gran dia, vam gaudir del dinar plegats i d’una estona lúdica al parc. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website