Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

L’escola FEDAC Pont Major de Girona recull  325,5 quilos de taps solidaris  

L’escola FEDAC Pont Major de Girona recull  325,5 quilos de taps solidaris  

És un projecte educatiu conjuntament amb l’associació Junts contra l’AME” en benefici de l’hospital Sant Joan de Déu, per a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal.

Projecte Aprenentatge Servei (APS)

L’escola FEDAC Pont Major ha dut a terme, un any més, el projecte APS (Aprenentatge Servei) com a proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte. L’alumnat  apren i actua per fer front a necessitats reals de l’entorn amb la finalitat de millorar-lo, alhora que s’afavoreix l’emprenedoria social.

Contribució de l’escola amb el projecte

Al capdavant d’aquesta iniciativa es troba una família lloretenca, afectada per aquesta malaltia i impulsora d’aquesta sota el lema “Junts contra l’AME”. Des del 2017, l’entitat ha recollit un total de 41.500 quilos de taps, que han representat una aportació de 6.800 euros. 

La intenció d’aquest projecte és la consciència i la col·laboració social, amb una repercussió solidària i un impacte positiu a la societat. Tanmateix, ha estat una forma de visualitzar aquesta malaltia minoritària i ha permès als infants prendre consciència de les necessitats amb les quals es troben les persones afectades.

Cloenda a l’escola

Avui ha tingut lloc la cloenda de la campanya solidària del curs 2022-2023. 

Els encarregats d’organitzar el procés de recollida han estat els alumnes de 4t del Cicle mitjà de l’escola, els quals han fet una gran campanya de difusió. En total s’han recollit 325,5 kg de taps, agrupats en garrafes i sacs.

Agraïm a totes les famílies haver-nos superat un any més!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website