Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

OH BENVINGUTS, PASSEU, PASSEU…

OH BENVINGUTS, PASSEU, PASSEU…

Portes obertes a FEDAC Pont Major

Un any més obrim les portes de la nostra escola. Enguany us oferim la possibilitat de venir a visitar-nos d’una forma més personalitzada. Des del 6 de febrer fins al 6 de març, podeu fer la sol·licitud del dia i l’hora al formulari que trobareu a l’inici de la aquesta pàgina web i, també,  a les xarxes socials. Volem que conegueu el nostre centre en un espai de temps actiu i real del nostre dia a dia.

L’objectiu d’aquestes visites és oferir a les famílies una visita guiada per un membre de l’escola, que doni informació i resposta a totes les preguntes que hi puguin sorgir. Pensem que la realitat d’una escola és quan està viva, en funcionament i amb el caliu dels nostres alumnes que de fons generen aquest so tan significatiu. 

Així doncs, aquest any ens estrenem amb una altra manera molt més propera de conèixer el nostre Projecte Educatiu, les metodologies que fem servir, tota la comunitat educativa que forma part d’aquest engranatge, els serveis que oferim (menjador, extraescolars…), els espais que formen part de la nostra petita-gran casa FEDAC Pont Major i tot allò que us pugui generar curiositat. 

Us hi esperem! 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website