Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

Quines colònies!

Quines colònies!

Els alumnes de P6 hem viscut unes colònies inoblidables a Palamós, del 10 al 12 de juny. Durant aquests tres dies, hem gaudit d’una àmplia varietat d’activitats aquàtiques i d’aventura com paddle surf, snorkel, tirolines o kayak. Aquesta experiència ha estat una combinació perfecta de diversió, aprenentatge i convivència en un entorn natural espectacular.

Com ho hem viscut?

Les colònies van començar amb una arribada plena d’emoció a la casa de colònies situada a prop de la platja de la Fosca de Palamós. Després de la benvinguda i la distribució de les habitacions, vam tenir temps per explorar l’entorn i familiaritzar-nos amb les instal·lacions.

El primer dia va començar amb una emocionant aventura a les tirolines. Situades en un parc d’aventura proper, les tirolines ens van oferir  una dosi d’adrenalina i diversió mentre superaven els diferents recorreguts. La tarda va ser una combinació d’activitats esportives i jocs de grup a la platja, fomentant el treball en equip i la convivència.

El segon dia va estar dedicat a les activitats aquàtiques. Ens vam dividir en grups per participar en sessions de paddle surf i kayak. Amb l’ajuda dels monitors, vam aprendre les tècniques bàsiques i vam gaudir d’una jornada de diversió al mar. A la tarda, es va organitzar un concurs ple de riures i bons moments que va acabar amb una petita excursió mentre compartíem un gelat. La nit va acabar amb una festa de comiat plena de música i balls. 

L’últim dia va incloure una activitat d’snorkel on vam poder descobrir la rica biodiversitat marina de la zona. Després de l’excursió, vam tenir una estona lliure per acomiadar-nos del lloc i dels companys que vam conèixer d’altres escoles.

Què ens han aportat?

Les colònies de P6 han estat una experiència enriquidora i divertida per als alumnes. Aquestes activitats han permès als estudiants desenvolupar noves habilitats, fomentar les relacions personals i gaudir del contacte amb la natura i el mar. Sens dubte, aquesta aventura quedarà gravada en la memòria de tots com una de les millors experiències escolars.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website