Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

Sortida conjunta al Festival Internacional del Circ: l’Elefant d’Or

Sortida conjunta al Festival Internacional del Circ: l’Elefant d’Or

Una experiència única!

El divendres 23 de febrer de 2024, un mar de somriures i expectació va inundar els carrers de la nostra ciutat mentre els alumnes de la nostra escola, des d’I3 fins a P6, es preparaven per a una jornada màgica i plena de diversió al Festival Internacional del Circ, conegut com l’Elefant d’Or. Amb la promesa de veure actes sorprenents i artistes de renom mundial, els estudiants no podien contenir la seva emoció mentre s’embarcaven en aquesta aventura conjunta.

Els infants més petits de l’escola, impacients i emocionats per l’inici de la jornada, van preparar-se per anar amb autobús mentre que els alumnes més grans van gaudir d’un passeig asolellat fins arribar al circ, ubicat a la devesa de Girona. 

Un cop a l’Elefant d’Or, els estudiants van ser rebuts per l’espectacle colorit del recinte de circ, ple de carpes i estands que emanaven un aire d’encant i misteri. Amb el soroll d’aplaudiments i la música de fons, els alumnes es van separar en grups petits, acompanyats pels seus professors, per explorar tot el que el festival tenia per oferir.

Des de llavors, va començar una jornada plena de diversió i emocions. Van ser testimonis de trapezistes intrèpids que es balancejaven a les alçades, acròbates que desafiaven la gravetat amb les seves piruetes i pallassos que feien riure amb les seves enginyoses bromes. Els alumnes van gaudir de cada moment, captivats per l’habilitat i el talent dels artistes de circ.

A més de les actuacions impressionants, durant les setmanes prèvies a la sortida, els alumnes de tota l’escola van poder gaudir de l’espai de circ ubicat a l’aula polivalent del nostre centre. En aquest sentit, van poder desenvolupar diferents activitats i propostes relacionades amb la temàtica d’aquesta sortida. 

A mesura que el dia arribava a la seva fi, els alumnes es van reunir per compartir les seves experiències i records d’un dia que segurament perdurarà en les seves ments per molt de temps. Amb somriures cansats i cors plens de felicitat, van embarcar en els autobusos de tornada cap a l’escola, portant amb ells els records d’una aventura inoblidable al Festival Internacional del Circ, l’Elefant d’Or.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website