Pont Major, 21 - 17007 Girona

972 207 279

TORNEM AMB LES PILES BEN CARREGADES!!!

TORNEM AMB LES PILES BEN CARREGADES!!!

Un nou curs per començar!!

El passat 6 de setembre de 2023, vam donar el tret de sortida al nou curs escolar 2023-2024. Alumnes, mestres i famílies, vam encetar amb moltes ganes una nova aventura acompanyada d’il·lusió i amb un munt experiències per viure. Tornem amb les piles ben carregades!

Aquesta primera setmana a l’escola ens ha permès retrobar-nos de nou, conèixer les vacances dels nostres companys i companyes, compartir les nostres vivències i anar-nos situant amb la tornada a l’escola. 

Els nostres infants

La nostra escola petitona i familiar, fa que des dels més petits fins als més grans ens coneguem molt bé. Enguany, una nova promoció d’Infantil 3 comença el gran viatge. Aquests infants, mica en mica s’obriran en un món nou al costat de més companys i companyes per compartir estones plegats i avançar amb grans aprenentatges. Pel que fa als mestres, també és fàcil que ens coneixeu a tots i a totes. No obstant, aprofitem per fer-vos una petita presentació d’aquest equip humà en l’arribada del nou curs. 

Mestres i personal de l’escola

Amb el personal PAS (administració i serveis), comptem amb l’Alina, l’Anna, la Mari, l’Alba, en Pau i la Mónica. Plegats, ens ajuden dia rere dia amb l’administració, el servei de cuina i menjador, la neteja de l’escola i el seu manteniment. D’entre l’equip de mestres, a infantil trobem a l’Ingrid, l’Anna, la Belén i la Paula. A primària, la Mar, l’Ari, la Montse, l’Anna, en Sergi i l’Adrià. Finalment, a l’equip directiu ens acompanyen la Cristina, l’Helena, l’Anna i la Remei, que paral·lelament, també combinen la direcció amb la tasca educativa.

Coescolars

Per últim, com a novetats d’inici de curs, també us animem a descobrir les noves coescolars d’aquest 2023-2024: zumba, natació i play and learn. Tardes lúdiques i de molta diversió.

Tot l’equip de l’escola us desitgem un molt bon curs!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website